Шоколадови кексчета с ягоди и лецници

Брашно Мелко тип 450 - 350гр
Захар – 400гр
Какао – 80гр
Бакпулвер – 10гр
Сол – 10гр
Яйца – 4бр(м р-р)
Мляко – 300мл
Разтворимо кафе – 5гр
Слънчогледово олио – 100мл
Есенция ром
Натрошени лешници – 100гр
Термоустойчиви шоколадови капки – 100гр
Ягоди – 200гр

В подходяща купа смесете яйцата, млякото и захарта. Бъркайте с миксер докато се разтвори захарта. Добавете олиото разбъркайте за да се хомогенизира и добавете брашното, бакпулвера, какаото, солта и кафето. Бъркайте до хомогенизиране на продуктите след което добавете есенцията, лешниците и шоколада. Разбъркайте отново. В подходящи форми разпределете  сместа и в средата на всяко кексче поставете по една ягода. Изпечете в предварително загрята до 200˚С фурна за 20-25мин. Украсете по ваш вкус.